ERHVERVSLEASING HOS DATWAY

Hos DATWAY er det muligt med erhvervsleasing af din mobile forretning i en aftalt periode med et frit kilometerforbrug i hele Danmark. Betalingen består af den månedlige ydelse (du afbetaler på lånet) og en udbetaling. Der er altid fuld kaskoforsikring med i din aftale med erhvervsleasing. Det eneste, du skal betale – udover den månedlige betaling – er udgifter til brændstof, grøn ejerafgift og evt. bilvask. Efter endt periode med erhvervsleasing kan du købe din mobile forretning til en restværdi. Du kan altid forlænge eller komme ud af din aftale med erhvervsleasing

Er du interesseret i erhvervsleasing?

DATWAY er din vej til en ny mobil forretning – og du kan have den inden for fire uger. Ring til os på telefon 21 60 57 18 for at høre nærmere om dine muligheder for erhvervsleasing hos DATWAY. Du kan også sende en e-mail info@datway.dk.

De her gutter ved, hvad de laver! Vi har fået en fremragende mobil løsning, foodtruck, og fået masser af god omtale på vores sociale medier samt øget salg i restaurationerne. Det kan mærkes på bundlinjen.

Grillen Burgerbar

DATWAY er eksperter i mobile løsninger og har hjulpet os til at møde flere kunder i øjenhøjde med vores foodtruck og har givet os en bedre forståelse af, hvad vores kunder ønsker. De kan varmt anbefales.

Løgismose/Netto

Vores oplevelse med DATWAY har været rigtig god, både i forhold til den leverede foodtruck og i forhold til den service, vi modtog i forbindelse med erhvervsleasing af foodtruck. Vi nød godt af samarbejdet med Mikkel Elmer, som har mere end 10 års erfaring i faget, og han var i stand til at imødekomme vores behov og ønsker. Jeg vil anbefale dem til enhver anden virksomhed.

Homemate

Vi hyrede DATWAY til at bygge vores foodtruck. I dag kan vi se tilbage på et succesfuldt samarbejde, som har givet os mulighed for at reducere vores online marketingsomkostninger, og alligevel kommer der flere kunder i restauranten pga. vores branding via vores foodtruck. Vi overvejer kraftigt at få en mere.

Izumi+ ApS